Jak podniky vyrábějící panelový nábytek implementují velkosériovou výrobu a budují chytrou továrnu?

- 2021-07-22-

Na výstavě nábytkového zařízení, která se nedávno konala v německém Hannoveru, můžete vidět více inteligentních zařízení, je vidět, že inteligentní výroba a produkce informací se postupně staly celosvětovým trendem. K akci se připojil i EXCITECH s celkovým řešením chytré továrny, ukazující inteligentní a informatizační změny čínské výroby pro světový dřevozpracující průmysl.


Inteligentní továrna Excitech přizpůsobený nábytkářský průmysl 4.0 je sada inteligentních výrobních řešení pro celé továrny. Podle oblasti, technologie zpracování a výrobní kapacity továrny zákazníka můžeme provést rozumné plánování průmyslového závodu 4.0 a modernizaci informací celé továrny, abychom realizovali výrobu „bez přistávacích panelů“.


S mnoha úspěšnými implementacemi a spoustou praktických zkušeností má a bude EXCITECH zákazníkům poskytovat inteligentní řešení, která splňují potřeby trhu.


Význam Excitech Smart factory není omezen na snížení počtu pracovníků a posílení firemní image, podniky mohou provozovat více směn výroby každý den,zvýšit návratnost investice.