Nový stroj! Laserové těsnění EF588GW-LASER, těsnění úzkého okraje a PUR jsou trojice.

- 2024-07-22-

EXCITECH se zaměřuje na budování chytré továrny a modernizaci vaší průmyslové výroby.

1. Laserový olepovač hran EXCITECH poskytuje vysoce přesné olepování hran a poskytuje konzistentní a jednotnou povrchovou úpravu na celém povrchu. To je důležité zejména u velkých ploch nebo u špičkových produktů, protože dokonalá povrchová úprava je velmi důležitá.

2. Laserový olepovač hran EXCITECH je rychlejší a efektivnější než tradiční metoda olepování hran. Laserová technologie může rychle vytvářet hladké a hladké hrany, což zajišťuje efektivní dobu výroby a vyšší výkon.

3. Laserový olepovačka hran EXCITECH má širokou škálu aplikací, které lze použít ke zpracování různých materiálů, včetně plastu, dřeva, kovu a skla. Tato flexibilita znamená, že produkty mohou mít mnoho různých stylů a povrchových úprav.

4. Laserový olepovač hran EXCITECH má zlepšenou odolnost a nízké nároky na údržbu. Vyžadují minimální údržbu a mají dlouhou životnost, což je pro podniky nákladově efektivní investice. Laserový olepovačka hran EXCITECH má výhody přesnosti, rychlosti, všestrannosti, odolnosti a udržitelnosti a je nezbytným nástrojem pro moderní nábytek a dřevozpracující výrobce.