Nová etapa, nová budoucnost! Projekt EXCITECH South Base Phase II byl úspěšně ukončen.

- 2024-07-01-


Nová etapa, nová budoucnost! Projekt EXCITECH South Base Phase II byl úspěšně ukončen.

V trendu inteligentní výroby EXCITECH pokračuje v šplhání do nových výšin v oboru a dále upevňuje svou pozici v oboru. Dne 28. června zahájil High-tech Industrial Park Zhaoqing Dawang, jižní výrobní základna EXCITECH, slavnostní završení druhé fáze projektu, což je nejen důležitý milník v procesu rozvoje společnosti, ale také dále posílilo naši víra v budoucnost inteligentní výroby.

Slunce pražilo 28. června, stejně jako vášeň a krev EXCITECH. V Zhaoqing, Guangdong, této pulzující zemi, úspěšné zakončení projektu EXCITECH Phase II znamená nový začátek. Od začátku projektu EXCITECH rychle proměnil návrhový plán ve skutečnost s nebývalou rychlostí a efektivitou, což ukazuje důvěru společnosti a odhodlání dobýt trh.


Úspěšné dokončení druhé fáze projektu EXCITECH South Base nejen položilo pevný základ pro budoucí rozvoj společnosti, ale také výrazně zlepšilo výrobní kapacitu a kvalitu produktů, díky čemuž bylo naše tempo na trhu pevnější a silnější.

Budeme také pokračovat ve zvyšování síly výzkumu a vývoje, podporovat technologické inovace v průmyslu domácí automatizace a neustále zavádět perspektivnější, účinnější a chytřejší řešení, abychom uspokojili poptávku trhu.


Projekt EXCITECH South Base Phase II také představí novou produktovou řadu zahrnující špičková zařízení pro uzavírání okrajů a inteligentní výrobní linku na balení. To nejen výrazně obohatí produktové portfolio EXCITECH a posílí jeho konkurenceschopnost, ale také poskytne více diverzifikované a personalizované služby zákazníkům po celém světě, přinese více obchodních příležitostí a rozvojového prostoru našim partnerům a také přinese pokročilejší a inteligentnější výrobní zkušenosti.

Úspěšné završení druhé fáze projektu EXCITECH South Base nejen otevírá novou kapitolu ve vývoji společnosti, ale také naznačuje naše nekonečné možnosti do budoucna. Přijmeme globální trh s otevřenějším přístupem a prozkoumáme obrovský svět chytré výroby s globálními partnery.

Žádný řádek, zvolte EXCITECH! Těšíme se na spolupráci s vámi při vytváření lepší budoucnosti a otevření nové kapitoly v inteligentní výrobě.