Servis a podpora společnosti Excitech, zaměřujeme se vysoko na spokojenost klientů!

- 2024-05-10-


Ve společnosti Excitech věříme, že spokojenost klientů není jen cílem; je to způsob života. Snažíme se překonat očekávání našich klientů nana každém kroku, aby se jim dostalo těch nejlepších služeb a podpory. Jsme přesvědčeni, že naše oddanost a závazek ke spokojenosti klientů z nás učiní preferovanou volbu pro podniky a jednotlivce, kteří hledají výjimečné služby a podporu.


■ Bezplatná instalace a uvedení nového zařízení do provozu na místě a školení odborného provozu a údržby.

■ Perfektní systém poprodejního servisu zařízení a školicí mechanismus, který poskytuje bezplatné technické poradenství na dálku a online odpovídání na otázky.

■ Servisní místa jsou zřízena po celé zemi, aby poskytovala 7denní *24hodinovou odezvu místního poprodejního servisu, aby bylo zajištěno odstranění souvisejících problémů s provozem zařízení v krátké době.

■ Poskytujte profesionální a systematické školicí služby, jako je používání softwaru, používání zařízení, údržba, řešení běžných poruch atd.

■ Na celé zařízení je poskytována záruka po dobu jednoho roku při běžném používání a má celoživotní údržbu.

■ Provádějte pravidelnou zpáteční návštěvu nebo návštěvu, abyste měli přehled o používání zařízení a eliminovali obavy zákazníků.

■ Poskytovat služby s přidanou hodnotou, jako je optimalizace funkcí zařízení, strukturální změny, aktualizace softwaru a dodávky dílů.

■ Poskytovat přizpůsobené služby pro integrované inteligentní výrobní linky, jako je skladování, řezání, těsnění hran, děrování, třídění, paletizace a balení, stejně jako plánování plánu výroby kombinace jednotek před prodejem.